Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Печат на тази страница
Нещо люто? Нещо мазно? Бира нещо?

Нещо люто? Нещо мазно? Бира нещо?

Написана от  Сряда, 29 Август 2018 19:39

Това в заглавието на текстa са трите въпроса, от които зависи оцеляването в събота, след един от онези петъци, в които всичко, което си изпил, не те убива, но и не те прави по-силен, а напротив - е причина за едно леко неразположение и обща отпадналост. Това на снимката е SURVIVOR - бургерът, който отговаря и на трите въпроса едновременно.

SURVIVOR е направен от питка, запечена с масло, две (2, II) сочни телешки кюфтета, моцарела, маринован лук, кисели краставички и табаско. Сервира се върху лют микс от студена бира и табаско и е експериментална рецепта на Скаптобара за тринайстия рожден ден на beer2beer.org.

Бургерът е вторият съвместен проект на двете компании. През 2017 г. майсторите на Скаптобара с благословията на конклава на Българска бирена църква създадоха The Preacher - първият бургер с бира у нас.

Прочетена 13088 пъти