Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

5 август е международен ден на бирата

Написана от  Четвъртък, 04 Август 2022 15:55

5 август е международен ден на бирата. Празникът се отбелязва всеки първи петък на август от 2007 г. насам в над 200 града по цял свят и почита бири, кръчми, бармани, сервитьорки и въобще всичко, което ни прави щастливи. По този повод публикуваме 20 стъпки към пълно щастие, които един от авторите на beer2beer.org (преподобният Малцмен, да се свети името му) определя пред 21news.info


1. Затваряне на всички социални медии и въвеждане на трудова повинност за инфлуенсъри. По възможност – в трудови лагери.
2. Затваряне на всички традиционни медии и управление на държавата с декрети до фризьорските салони и шофьорите в големите таксиметрови компании.
3. Анклав с визов режим в обезлюдените райони на Странджа за всички, които гласуваха за Луна на последните президентски избори.
4. Забрана със закон на въпроса „Какъв е смисълът на живота“.
5. Смисълът е да ставаш сутрин.
6. 7 до 10 години в трудов лагер за всеки, който заговори човек, който пие бира сам на бара и внимателно бели етикета от бутилката. Точно така, при инфлуенсърите.
7. Погледът на бабата от първия етаж, когато се прибираш с бира в ръка рано сутрин.
8. Нейното дискретно „ц-ц-ц-ц“ също така.
9. Шарената сянка.
10. Почесвайте се.
11. Не бъдете скромни. Скромността не краси човека, скромността е суета за грозни. А ние сме красиви, съответно – отвъд подобни категории.
12. Пийте бавно – бързат само парвенютата.
13. Яжте повече – човек има ангел хранител, а не ангел диетолог, ангел нютрюцюнист или ангел аюрведчик.
14. Куче.
15. Още едно куче.
16. 7 морета: майското с маковете и обещанието за лято; юнското със зелените поляни; юлското с хората и кръчмите; септемврийското с пеликаните; октомврийското, циганското; ноемврийското с чернокопите и червеното вино; едно непредвидено. После зимата, после майското.
17. Намерете си църква. Ако не можете – направете си.
18. Да си легнеш следобед за 10 минути power nap и то да се окаже 3 часа beauty sleep.
19. Циганските оркестри.
20. Оная дума на гърците за почти невидимите вълнички, когато морето е спокойно.

Прочетена 10714 пъти