Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Печат на тази страница
Трите плажни гряха

Трите плажни гряха

Написана от  Вторник, 03 Юни 2014 23:56

Пот, мързел и преждевременно изпразване

Кои са най-често срещаните причини да не пием на плажа ли? Ето:

1. Пот
Потна бира в потна длан може и да стои добре на снимка за фейсбука, но в действителност крие огромни рискове и е една от основните причини за десетките случаи на изпуснати бири на плажа всяко лято. Прибави към потта малко плажно масло и бирата е обречена - горко ще проклинаш всеки фактор над бързо изчезващото в пясъка пиво, но ще бъде късно.

2. Мързел
Този иначе величествен признак на вроден аристократизъм често може да застане на пътя между теб и следващата бира. В края на краищата на плажа човек в един момент го мързи толкова, че едно почесване преуморява, а какво остава за болезнен спринт до бара (малко сме старите нестинари, дето знаем как се бяга с 4 бири без да разливаш).

3. Преждевременно изпразване
Преждевременното изпразване на бутилката е често срещан проблем при много мъже и жени, които треперят най-милото им да не се стопли в жегата. Пиещите често-често проверяват състоянието на течността, нервно изливат в уста толкова, колкото могат да поемат, като понякога се оливат, а всяка капка на пясъка е геройски загинала капка и заслужава скулптурна композиция тип "Альоша и приятели" в центъра на големите морски курорти.

4. Дъжд? Не
Дъждът не е причина да не пиеш на плажа, напротив. Тея всичките чадъри защо са там иначе, а?

снимка: beer2beer