Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

3 дни чия, 1 ден пици, 1 ден рев

Написана от  Вторник, 05 Юли 2016 00:00

После пак отначало

Пролетно-летният сезон в предимно женски колектив е време смутно, разделно. Колежките започват да ядат една кофичка кисело мляко на 3 пъти, често-често се затварят в кухнята, за да се претеглят и когато не са свалили, човек може с невъоръжено око да забележи спирачния път на кантарчето по ламината.

В този период протеиновите барчета и бирата от снимката са немисилими. Диетите са много и различни, като в последните години превес и тук имат чията и киноата. Тази пролет например една колежка подходи диаболично и изкара няколко седмици по схемата 3 дни чия, 1 ден пици, 1 ден рев и после всичко пак отначало.

После спря чията.

Характерно за субектите е, че когато са заедно, хапват само салатка и пият поне 2 литра вода на ден. Когато обаче им пуснеш мейл, че ще ходиш за мекици и питаш някой иска ли, тайно една от друга поръчват общо 18, а по-емоционалните връщат отговори като „Господ да те поживи”.

Въобще и изобщо, общувай по темата с мейли и:

1. Не говори. Като цяло е добре мненията ти да са или никакви, или писмени и добре премислени, но и auto reply „Много си отслабнала J, Best regards” върши работа.

2. Не предлагай храна. Подхвърли я в настървеното им полезрение и те сами ще преценят дали да си вземат. Така ще избегнеш неловкото мълчание, когато след като си предложил шоколад, тя ти е казала, че не може, щото скоро е на море, ти си бил мил и си ѝ казал да не се притеснява, щото там всички ще са дебели и тя е процедила: „АМА АЗ НЕ СЪМ ДЕБЕЛА”.

3. Не опитвай да си мил. Няколко седмици по-късно колежката от по-горе дойде и показа на скромния ви разказвач своя снимка с думите: „Ето, виж, тука съм дебела, сега не съм”. Амбициран най-сетне да стопли отношенията помежду им, разказвачът закима усърдно и любезно поясни, че е права и тука наистина е много дебела.

И пак онова мълчание.