Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Печат на тази страница
Как станахме всичко, което избягвахме на плажа на 20?

Как станахме всичко, което избягвахме на плажа на 20?

Написана от  Вторник, 08 Август 2017 00:00

Ей така

Ами, официално е. Някъде в 30-те си години се превърнахме във всичко, което избягвахме на плажа някъде в 20-те си години.

"Всичко" значи онова всепомитащо кълбо от жени, мъже, деца на възраст от 1 до 18 години, живи кучета, неживи делфини, акули и прочие надуваема паплач, за което би трябвало спасителите да сигнализират със специален флаг. Кълбо със собствена атмосфера, гравитация и свирепи закони, сред които:

1. Във всеки един момент от времето едно от децата реве, едно е наказано, едно е гладно, едно е насрано, останалите се бият.
2. Във всеки един момент от времето жените овикват няколко от децата. Комуналният принцип на отглеждане дава права на всяка една да бие както нейните, така и чуждите. Децата от своя страна имат право да им казват, че нямат право да ги бият.
3. В момента, в който осъзнаят, че докато са във водата, не трябва да гледат децата на сушата, мъжете еволюират до хибрид между Аквамен и обикновен тюлен и напускат водата само когато им свърши бирата.
4. Кучетата се чудят как да си пуснат снимка е една от онези фейсбук групи за осиновяване на животни.

И всичко е някак в реда на нещата. Просто не разбирам какво не сме му харесвали, когато сме били на 20.