Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

All I Want For Christmas is бира и вурст

Написана от  Вторник, 19 Декември 2017 10:44

Стига с тия коледни курабии

Уважаеми хора, които още от август се чудите по офисите си какво ще подарявате на клиенти и партньори за коледните празници,

Скъпи сънародници,

Отговорът на вашия въпрос не е курабии. Спрете да подарявате курабии. Курабиите са подаръчният еквивалент на оная песен на Марая Кери All I Want For Christmas Is You – никой не ги иска тая Коледа. И миналата никой не ги искаше, така че не го правете повече.

Правете като YTONG. Добрите хора там подаряват лимитирана серия коледен лагер и вурстове по специална рецепта. Правете като тях, щото това е всичко, което хората искат за Коледа. Ако все пак имате някакви съмнения, спомнете си последния път, когато приятел ви се обади, за да се видите за по курабия след работа и си изкарахте страхотно. Спомнихте ли си? Именно.

Лагерът на снимката е произведен от Пивоварната в Бургас, но подобна услуга предлагат и други пивоварни компании в България. За 2017 може би вече е късно, но пък за коледни подаръци за 2018 има достатъчно време, така че действайте.