Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

При грип и любов – повече течности

Написана от  Неделя, 18 Февруари 2018 11:53

В седмицата, в която светът повръща сърчица, карамфили и билбордове с надпис "Обичам те, Димитрина!!!", да се разболееш от грип е благословия. Седиш си вкъщи, кашляш си, пиеш си чая и бирата (повече течности, казват) и доволно потриваш ръчички, и чакаш да излезеш от вас като един от малкото оцелели в засегнатите от Свети Валентин територии.

Забравил си обаче за Любов Дарамфилин.

Любов е фешан/ бючи блогерка акаунтът, който преди време създаде с една едничка цел – един ден да стане известна, но мистериозна инфлуенсерка, на обявения за контакт телефон да се обади пиарка с молба за колаборация с известен бранд и да каже: Здравейте, търся Любов.

И ти да кажеш: Всички търсим, моето момиче.

Забравил си за г-ца Дарамфилин, щото си имаш достатъчно друга работа, но блогът и акаунтът си стоят. И се оказва, че на празника на любовта някой си г-н M Jeeva ги е намерил и е решил да се сприятелява именно с г-ца Дарамфилин именно на 14 февруари.

И се раждат диалози като този на снимката. И си отваряш още една бира, щото в седмицата на влюбените любов и грип се борят само с едно – повече течности.

Прочетена 16951 пъти