Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

×

Внимание

JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/beer2bee/public_html/images/maldiva
×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/maldiva
Печат на тази страница

Малдива и щастлива

Написана от  Петък, 01 Февруари 2013 00:00

 


Лорчето блесна в beer2beer.org за първи преди няколко месеца, когато с пионерски плам и дръзновение навири трътка заедно с две други прелестни дами, облечена в тениска от лимитираната ни серия "90-60-90". Още тогава я харесахме, предрекохме й бляскаво бъдеще и я поканихме да стане част от митичните млади, известни и красиви ангели на чичо.


Не мина се много време и Лорчето реши да покаже и тази страна от себе си, която се вижда на паспортната й снимка. И като типичен митичен млад, известен и красив ангел на чичо го направи с фотосесия на Малдивите, на която демонстрира как може да кара яхта, да лови риба, да гони чапли по лажа и да спи фотогенично. Естесвено, облечена в правилната тениска.


Enjoy!


 

сн. личен архив