Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

beer2beer.org става на 13 години

Написана от  Четвъртък, 23 Август 2018 13:56

beer2beer.org става на 13 години и докато не излъчат очерк за живота и делото ни в "Бразди" или поне при Гала, ще трябва да се хвалим тук с това какво сме постигнали през изминалата година, а именно:

Представихме бирена йога в България. Курсовете съчетават физическа активност и бира и са разработени съвместно от наш екип и сертифициран йога инструктор - Ленчето. Да, това на снимката е Ленчето. На живо е още по-хубава и още по-гъвкава, а в края на този текст има бонус гифче с нея.

След като през далечната 2009 г. забелязахме фейсбук и създадохме страницата Българска бирена църква, през 2018 г. фейсбук ни забеляза, едни хора от техния екип се обадиха и ни поканиха в Лондон на Facebook Communities Summit Europe - среща на представители на над 150 общности, които според фейсбук създават важно съдържание за членовете и последователите си.

Последователите на Българска бирена църква надхвърлиха 23 000, което според Закона за устройството на територията в страната означава, че сме колкото малък град. Представете си Велинград - ние сме повече.

А сега обещаното гифче с Ленчето. И защото е ясно, че 99% от хората не са прочели какво пише по-горе и са скролнали направо тука - по-горе пише, че сме супер, че сме много и че още не сме били при Гала. Айде, Ленчето сега.

Прочетена 17762 пъти