Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Нещо люто? Нещо мазно? Бира нещо?

Написана от  Сряда, 29 Август 2018 19:39

Това в заглавието на текстa са трите въпроса, от които зависи оцеляването в събота, след един от онези петъци, в които всичко, което си изпил, не те убива, но и не те прави по-силен, а напротив - е причина за едно леко неразположение и обща отпадналост. Това на снимката е SURVIVOR - бургерът, който отговаря и на трите въпроса едновременно.

SURVIVOR е направен от питка, запечена с масло, две (2, II) сочни телешки кюфтета, моцарела, маринован лук, кисели краставички и табаско. Сервира се върху лют микс от студена бира и табаско и е експериментална рецепта на Скаптобара за тринайстия рожден ден на beer2beer.org.

Бургерът е вторият съвместен проект на двете компании. През 2017 г. майсторите на Скаптобара с благословията на конклава на Българска бирена църква създадоха The Preacher - първият бургер с бира у нас.

Прочетена 13772 пъти