Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Станислава, която прави хартия с хмел

Суперсилата на Станислава е да превръща безполезни неща като използвани билети за градски транспорт в супер полезни неща като хартия с хмел, на която може да се пише, рисува и печата. Крайният резултат е забележителен, така че ако искате, можете да видите още от него тук или пък да си произведете свой собствен краен резултат. Ето как.

Необходими неща:
Продупчени билети за градски транспорт (около 30 броя) или лист и половина хартия А4, на която без да искате сте разпечатали нещо, което искате завинаги да изчезне.
Хмел, вода, блендер.
Рамка за картина с опъната мрежа против комари. Друга рамка без мрежичка.
Легенче или тавичка.

Начин на приготвяне:
Накъсвате хартията, поставяте я в блендера заедно с водата и хмела, смилате я така, че да получите рядка смес като боза от по-евтините. Поставяте над легенчето рамката без мрежичката върху рамката с мрежичката и изливате отгоре сместа. Моментално ви се получава лист чисто нова хартия с хмел. След това сушите, пишете, рисувате, печатате.

 

 

Прочетена 30653 пъти