Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Какъв е махмурлукът ти и кой доктор може да помогне

Да си го кажем направо - до Атанасовден всички ще сме с махмурлук. Ето защо припомняме най-популярните видове махмурлук и докторите, които могат да помогнат.

Доктор Йоткер

Въглехидрати, въглехидрати и пак въглехидрати иска организмът в дните, когато махмулрукът удари. Кексчета, вафлички, кремчета, шоколади, каквото се сетиш. Яж.

Доктор Джекил

Има такива пияници – кротки, обичливи, незлобливи на маса. После си лягат, за да станат, въплътили всепомитаща ярост към всичко и всички. Обладаните ходят, крещят, карат се на който им падне пред очите. Или пък лягат на пусия и чакат жертвата сама да дойде. Ако си от тях, спомни си д-р Джекил, призови го. Може и да стане.

Доктор Ливайн

Случва се. Напил си се и решаваш, че можеш да танцуваш – нищо, че вече си по-стар и по-дебел от Джон Траволта. Незнайно как треската в събота вечер се превръща в неделно обедно окуцяване. На твоята възраст да си с махмурлук е приемливо. Ама да си и куц вече е обидно.

Доктор Хаус

Брилянтен диагностик, той е особено полезен в случаите на първи махмурлук. Виждали сме как жертва на нещо подобно, подведена от главоболието и дехидратацията, объркано настоява, че има грип. Избълвай няколко сложни съставни изречения, които съдържат nicotinamide adenine dinucleotide, ацеталдехид, ацетат и глюкозен синтез. Понакуцвай по време на монолога /ако си от пациентите на д-р Ливайн, то ше ти идва буквално отвътре/. Жертвата ще повярва.

Доктор Дрейк Раморе

Наточи няколко руйни сезона от любимия си сериал, лягай и гледай. Мърдай, само за да вкараш или изкараш течности от системата.

Доктор Ангел Енчев

Тоя всъщност няма да помогне. Махмурлукът ти е до обяд, грозен ше си цял живот. Приеми го.

Прочетена 25359 пъти