Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Мъж свали 15 кг за месец с бирена диета

Неделя, 07 Април 2019 12:28

Дел Хол от Охайо свали 15 килограма за месец със специална бирена диета. Американецът има за цел да изкара целия великденски пост само и единствено на бира и вода. Той иска да провери достоверността на историята за бирата - течен хляб, изобретена специално за поста от монаси в Мюнхен преди повече от 300 години.

Според различни източници тогава на монасите им е било забранено да приемат каквато и да е храна по време на пост. Така те започнали да варят тъмна и богата на калории бира, която пиели през периода на въздържание.

През 2010 година 38-годишният американец Джей Уилсън премина през подобен режим за Великден. Тогава той консумира по 4 тъмни бири на ден, като всяка от тях е с хранителна стойност 288 калории и 6.67% алкохолно съдържание.

Здравословното състояние и на двамата мъже е под постоянен лекарски контрол по време на режима, а в туитър Дел заявява, че се чувства отново на 20 години.

Прочетена 9133 пъти