Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

6 причини за провала на сезон 2020

Написана от 

Сестричката на Радостин
Момиченцето, което се появява от нищото до главата ти на плажа и започва да крещи към водата: РАДОСТИНЕЕЕЕЕ, МАЙКА КАЗА ДА ДОЙДЕШ ДА СИ ИЗЯДЕШ СЛАДОЛЕДААА, ЩОТО ШЕ СТАНЕ НА ГЪЪЪЪЪЪЪЗ!!!!

Родовата среща
Участниците в многолюдната родова среща на хора от Радомирско, които за минути отцепват с шезлонги и багаж радомирски анклав на първа линия и започват да спорят на висок глас има ли връзка между коронавируса и 5G.

Младите влюбени
Той е на 15, тя е с 2-3 години по-малка. Момичето е сопрано по рождение и сирена от системата за ранно предупреждение и оповестяване при бедствия и аварии по призвание. На всяка негова реплика отговаря със звънко “оф” или “котаибе”, но за нуждите на този текст трябва да подчертаем, че вероятно има и някакъв пасивен речник.

Русначето
С писъците си русначето може да промени миграцията на паламуда и това е само началото. В някакъв момент го чуваш да ти вика “дядя” и всичко, което искаш е да му набиеш големите български гостоприемни шамари, докато го питаш: “Ти на кой ше викаш дядя, бе, майка ти…?”

Майка му
Уморените рускини ги пращат в Китен, нали? Трагичен образ, роден от смъртта на красивото при сблъсъка с действителността, те носят онова зловещо излелчване след определена възраст, което ги кара да овикват в барем 5 октави денонощно русначето от по-горе.

Кирилебемайкобезащобемайкобе
С три деца и четири хладилни чанти, тя е ходещо кулинарно риалити, поседнало в околовръст. Готвачката законно притежава хладно оръжие и знае как да го използва. Тази жена може да отреже и намаже филия с лютеница в състояние на будна кома и да плейтне така получената гозба три пъти, да извика и нахрани децата, да ги сгълчи с любов, защото Кириле, бе, тоя домат, дето падна на пясъка, пари струва, бе, майко, бе! А после бърже да притихне, когато вечерта смирено гасне и за всички на плажа вече е късно за каквото и да било.

Прочетена 9913 пъти