Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

И най-задаваният въпрос на плажа е...

Написана от  Сряда, 06 Юли 2016 00:00

Кой раздава?

Ако времето се измерва в 151 бройки, а не 24 часа, значи си на море. На плажа хората се делят на Н и В, но живеят задружно въпреки леките спорове за някоя терца, а най-често задаваният въпрос е "Кой раздава?", така е.

Отговорът му е почти винаги невъзможен, а решението идва в лицето на лимитираната серия тефтерчета за белот на снимката, произведени със специална трета графа, в която да се отбелязва точно кой. Тефтерчетата не се продават - ще ги подарим на първите, които изпратят съобщение на фейсбук страницата на Българска бирена църква със своя снимка с бира. На най-бързите ще изпратим покана за 11 рожден ден на beer2beer.org, на който ще отворим специален хладилник в сърцето на София, ще подаряваме тефтерчетата на снимката и ще изпием стотици бири след работа с помощта на Загорка Специално.

Поканата важи за двама, тефтерчето ви трябва на всички. Айде, снимайте и пращайте.