Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Ако ще глобявате за бира в парка, глобявайте и

Написана от  Понеделник, 09 Октомври 2017 00:00

1. Веганите

Столична община забранява пиенето на бира в парка и ще глобява с до 300 лева, ако това води до "нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите". С оглед на опазването на обществения ред и спокойствието на гражданите в парка, няма как да не напомним, че е редно сходни глоби да получават и следните системни агресори:

1. Веганите, които наскоро потрошиха всички барбекюта в парк в Пловдив. Вероятно тревните площи, които трябва да бъдат опазвани (а не включени в менюто с наръч кейл и шепа киноа, да речем) рязко им свалят нивата на серотонин и тия хора стават агресивни.
2. Майката с детенцето, чието отривисто сопрано причинява стерилитет при врабчетата в радиус от няколко километра.
3. Детенцето, което е единствената позната форма на живот, способна да оцелее сопраното на майка си и да го надвика на моменти сякаш.
4. Повече от три баби в група. Дами, ясно е, че сте останали 5 живи съученички и е много приятно да се хванете под ръка на жива верига и да вървите бавно по алеите, но така сте незаобиколими. Е, заобиколими сте, но човек трябва да тъпче тревните площи, а така агресира веганите, които после трошат барбекюта.

А барбекютата, барбекютата са невинни.