Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Най-четеното от 2013

Написана от  Понеделник, 23 Декември 2013 18:19

Сезонът на обзорите е

Куцо, кьораво и сакато се напъва да обяснява с какво ще бъде запомнена 2013 г., докато всъщност интересният въпрос винаги е бил какво не си спомняме от нея и срам ли ще ни е много, ако си спомним. А интересният отговор почти винаги е: „Да, ще ни е срам”. Така че нека оставим това, което сте правили след няколко бири в историята – не знаем какво сте правили и не искаме да знаем. Знаем обаче какво сте чели най-много тук, съответно кои са най-интересните истории според вас.
Ta, eто кратък списък на най-четеното – ако някой нещо е пропуснал, да си навакса:

- Влез във форма до Нова година – бърза програма за съвършено тяло от Коледа до новогодишната нощ.
- Аз плача на туршии, а ти? –изповедта на един истински естет и хуманист, която разрева няколко поколения българи и вече се превежда на чужди езици.
- 10 неща, които знаеш за бирата – списък с 10 неща, които другите не знаят.
- Ракия радлер – рецепта за свеж летен микс (на снимката).
- Нощта на Вси ракии – Балкански фестивал на ракията в София.

В топ 10 на най-четените истории влизат още Рори Милър и неговият Бял Щърк (между другото Рори пуска нова партида от бирата точно преди Нова година), премиерата на Fucking Hell beer в България, новата най-силна бира на земята Snake Venom, международният ден на бирата и една фотосесия на Лорчето на Малдивите, в която тя демонстрира как може да кара яхта, да лови риба, да гони чапли по плажа и да спи фотогенично, облечена в тениска на beer2beer.org.


колаж: Хмелбой