Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

×

Внимание

JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/beer2bee/public_html/images/brashov
×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/brashov

Кръчма от туршия и мисли за съвършенството

Написана от  Неделя, 30 Септември 2012 01:00Да построиш кръчма от туршии е свръх проявление на чистия и тройно дестилиран човешки гений, така е. Гений хладен, безгрешен и прецизен като скалпел или пукот на кубче лед в първата следобедна водка; съвършен.


Кръчмата се намира в планините над Брашов в Трансилвания, а персоналът има очарователния навик да посреща гости с шотове греяна цуйка. Когато осъзнаеш, че стените около теб са направени от големи буркани, пълни с живописни камби и кисели краставици, в главата ти гръмва адажието от Петата симфония на Малер и ти се иска да си се снимал в Терминатор, за да отговориш утвърдително на въпроса на Джон Конър дали има надежда за човечеството. Ако си по-чувствителен, може да пуснеш и сълза, нали.


Иначе този текст трябваше да е посветен на последните няколко бири, които скромният ви разказвач опита, но и скромният ви разказвач е човек, и той душа носи, та се поддаде на емоциите си. Бирите са коя от коя по-отлични /без може би тъмната Крушовице - тя не е нищо особено/. Снимките им са в галерията.снимки:  Малцмен