Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

×

Внимание

JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/beer2bee/public_html/images/millan
×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/millan

Мила от Милано

Написана от  Сряда, 10 Октомври 2012 01:00A tutta birra е приказен магазин за бира в центъра на Милано, който агент Мила Мълли налази за целите на beer2beer.org и за свои собствени цели. Разположен в пряка на една от най-големите търговски улици Corso Buenos Aires, той предлага над 500 бири от 25 държави в цял свят, ръчно рисувани халби и всякакви сувенири на различни марки.


От снимките на агент Мълли ни става ясно, че пивото се предлага само в бутилки от всякакъв калибър и никакви кенове, а сред халбите може да се намери и известната халба на Pauwel Kwak - съдържател на хан и пивовар от 18 век, който създал специална чаша, от която преминаващите през кръчмата кочияши можели да пият без да трябва да слизат от каретата си /по онова време на тях им било забранено да изоставят конете и колата си/.


снимки:  Мила Мълли