Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Кама сутрин или изкуството да си доспиваш в офиса

Написана от  Сряда, 07 Декември 2022 13:51

Ако някой ти каже „Айде да изпием по една бира след работа“ и наистина изпие само една, той почита Лукавия, така е. Нормалните хора пият поне по две, а понякога и повече – понякога нещата загрубяват и на другата сутрин просто трябва да си доспиш в офиса, за да го избуташ тоя ден.

Кама сутрин е изкуството да си доспиваш в офиса, докато всички си мислят, че се счупваш от работа. С годините скромният ви разказвач е разработил набор от специални пози и техники за повече удоволствие от дрямката в офис среда, които сега са лесни за изпълнение дори от начинаещи, благодарение на худито на снимката.

The Hug Dealer e худи с вградена възглавница в качулката, което позволява да спиш на всякакви повърхности в офиса – столове, маси или дори прав до машината за вода. Качулката покрива точно толкова от лицето, че да изглеждаш замислен и попива идеално лигички, ако пуснеш някоя в съня си.

Често задавани въпроси

Мекичко ли е?
Прано с омекотител бебе панда се усеща като шкурка в сравнение с това худи.

Пере ли се?
Да. Пепоръчително е възглавницата да се маха преди пране.

Чаршафосва ли се?
Този модел няма тази опция, но се очаква следващите от колекция пролет/лято 2023 да предлагат и чаршафосване.

Къде се продава?
Тук.

Прочетена 10020 пъти