Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Биреният корем - проблем номер едно за лятото

Написана от  Петък, 21 Юни 2013 01:00

 

Биреният корем

е това, което тревожи най-много мъжете преди лятната ваканция, сочат резултатите от изследване на сайта bonvoyage.co.uk.

Над 1200 души са взели участие в допитването, като повече от половината, които се тревожат за теглото си признават, че не правят нищо по въпроса. 31% твърдят, че са опитвали да свалят килограми, но не са успели.

Наскоро проучване във Великобритания доказа, че няма връзка между консумацията на бира и трупането на килограми. Диетологът Катрин О'Съливън, ръководител на изследването, твърди, че умерената консумация на бира не само не води до напълняване, а е и полезна за здравето. От друга страна, ако човек прекалява с пивото, той със сигурност ще качи килограми - килограми, които ще качи, ако прекалява с каквото и да е.

Вкратце, бирата не пречи на т. нар. "плажно тяло", а напротив - отива му. Така че положението е или кахърно, или споделяне на философията, че за да имаш т. нар. "плажно тяло" са необходими само две неща:

1. Да имаш тяло;

2. Да го заведеш на плажа.

 

снимка: berghoffbeer.com