Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

ШОК И УЖАС НА 8 МАРТ

Написана от  Събота, 08 Март 2014 09:31


Мирни банкети в цялата страна

За поредна година на 8 март редакционната ни поща е залята от шокиращи кадри на злоупотреба с халби, които помрачават иначе светлия женски празник и производствените банкети в страната.

На снимките ясно се вижда как подпийнали банкетиращи са използвали неправомерно халба вместо ваза, за да си натопят китките. На част от чашите са нанесени прободни рани от зюмбюл. Припомняме, че халбите са за пиене и в подобни случаи извършителите носят наказателна отговорност и подлежат на леки административни наказания. Сходни престъпления традиционно се извършват и на Свети Валентин.

Междувременно кореспондентите ни алармират, че ситуацията в София и големите градове на страната продължава да е напрегната. Банкетиращи дамски колективи блокират движението в повечето кръчми в страната. Банкетите за момента са мирни, правят се опити да се формулират някакви искания. По данни на очевидци банкетиращите са невъоръжени, въпреки че някои от тях носят законно притежавани карамфили и дамски чанти.