Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Странната седмица на Хмелбой: Велик ден

Написана от  Неделя, 20 Април 2014 06:55

Ден 7

Днес трябваше да вляза в централата на Българска бирена църква с военен оркестър, да ме посрещнат с хляб и сол, миряните да хвърлят карамфили по пътя ми, в небето да прелитат бели гълъби, а в ръцете ми да се зеленеят каси със спечелена от мен бира за колегите.

Трябваше да съм изкарал една седмица само на Zagorka Maxx – Странната седмица, но се провалих на финалната права и загубих.

Вместо това днес пазя дивана в хола, с любов почесвам дистанционното и тихичко празнувам провала си с бира с общоприето алкохолно съдържание – както всяка една неделя. Днес е хубав ден, направо велик.

Така и не разбрах има ли живот след 7 дни само на такава бира. Изкарах 5 – по-малко, отколкото трябваше и повече, отколкото очаквах, което си е малка победа. Zagorka Maxx никога няма да замени цялата останала бира на земята, но имахме някои добри моменти. А и при нея, както при цялата останала бира на земята, принципът е олимпийски – важното е да опиташ.

Ми, тва е.

Странната седмица е съвместен проект на Zagorka Maxx и beer2beer.org, който има за цел да установи има ли живот след 7 дни, прекарани само на безалкохолна бира. Повече информация за експеримента има тук.