Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Класове по бирена йога стартират в Cофия

Написана от  Събота, 20 Януари 2018 14:01

Скоро brnoYoga ще се предлага и в други градове

От 25 януари в София ще се предлагат класове по бирена йога. Курсовете са разработени съвместно от екипа на Българска бирена църква и сертифициран йога инструктор и превеждат участниците през серия от медитативни практики, завършващи с чаша добра бира.

Класовете ще се провеждат от 18:30 ч. във вторник и четвъртък в близост до Бизнес парка в Младост 4 (ул. Александър Паскалев, Битов комбинат, ет.2). За участие е необходимо предварително записване на тел. 0883 50 10 10 или в събитието във фейсбук. Местата са ограничени, а цената на посещение е 12 лв.

Комбинацията от бира и йога се появява за първи път в САЩ в края на 2013 г. и постепенно се разпространява в Европа и Австралия. У нас заниманията ще се провеждат първоначално в София, но плановете на организаторите са скоро да предлагат бирена йога и в други големи градове в страната.

Проектът носи името brnoYoga и се реализира с подкрепата на Starobrno.

Прочетена 15888 пъти